Следвайте Гласове в Александър Морфов се гласи да гастролира с графитите

...
Следвайте Гласове в Александър Морфов се гласи да гастролира с графитите
Коментари Харесай

Василев за Морфов: Това е част от нагон да привлича интерес върху себе си

Следвайте " Гласове " в 
" Александър Морфов се гласи да гастролира с графитите и в други представителни здания, като Президентството, Министерския съвет, Народното събрание. Явно това е нова фаза в личностното му развиване. "

Това написа шефът на Народния спектакъл Васил Василев в пост във фейсбук, провокиран от режисьора Александър Морфов и събщенията за нови надписи върху вратата на Василев и на пиара Велислава Кръстева.
За новите надписи - " Движение за права и свободи ", " приемна " и " офис ", самият, че още веднъж той ги е направил. В същото изявление той назовава шефа Василев " безличие ".
Според " Медиапул " новите надраскани надписи се появили в събота вечерта, само че " в понеделник сутринта нямаше надписи върху вратите на Василев и Кръстева ", споделиха чиновници на Народния спектакъл пред " 24 часа ". Все още никой не е удостоверил публично имало ли е, или не още веднъж надраскани порти в театъра.

Ето целия пост на Василев:
Не искам да разясня публичните изяви на Морфов. Това е част от някакъв негов нагон да притегля интерес върху себе си.
Давах си сметка за неговата чудатост, когато го назначих, само че определящи бяха креативните му качества.
За мен е значимо по какъв начин извършва отговорностите си към театъра като основен режисьор, както и персоналните му креативен задължения, които има, свързани с репертоара на театъра.
За новото му амплоа, разбрах, че се гласи да гастролира с графитите и в други представителни здания, като Президентството, Министерски съвет, Народното събрание. Явно това е нова фаза в личностното му развиване.
Заявявам изрично, че никоя политическа мощ и никоя овластена личност не е в положение да ми оказва влияние за кадровата политика. Нито Движение за права и свободи може да назначи някой в Народния спектакъл " Иван Вазов " до момента в който съм шеф, нито ще уволня някой по прищевките на Морфов. Ще уволня всеки, който не извършва отговорностите си по трудовите контракти. Тези " високи " заплати в Народния спектакъл " Иван Вазов " се създават с доста труд и гений, а не по остарели заслуги и няма да позволи никой да живее на гърба на сътрудниците, които репетират и са на сцена всекидневно.
Морфов би трябвало да е наясно, че с него няма да повеждам никаква дискусия и да разисквам никакви тематики отвън рамките на служебната ни взаимовръзка. Нито Народния спектакъл " Иван Вазов " е сцена за партийни изяви, нито той може да е изчерпателен политически събеседник.
 

 
 
 
 
 
09 Яну 2023116908 Яну 2023432807 Яну 2023524805 Яну 2023326305 Яну 2023206504 Яну 20236814КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231311724 Дек 2022369310 Яну 202310728 Дек 2022800
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР